Ro.AmazingHope.net (Pe pagina de start) Ro.AmazingHope.net

Ce se întâmplă la om după moarte

Ce este moartea?

57_hrbitov.jpg

Ce se întâmplă la om după moarte

Adăugat: 29.07.2010
Vizualizari: 271351x
Subiecte: Ce este moartea?
PrintTisk

Moartea nu este într-adevăr foarte frumos cuvant, care ar fi oameni să vorbească. Acesta este înconjurat de un mare mister. Pentru multi oameni acest lucru este un mare mister, un mare semn de întrebare.

Aş dori să aduc în acest articol, ceea ce spune despre moarte de carte, care este cartea cel mai popular din lume. Este o carte care aduce speranţă în vieţile noastre, pentru a ne explica cine suntem, de ce în această lume suntem şi unde vom merge după moarte. Este o carte pentru care strămoşii noştri au fost în posesia ei pedeapsa, tortura şi arderea propriile lor biserici. Aceasta carte este Biblia. Ce este Biblia atât de secrete că ea atât de frică de Biserica in Evul Mediu? În Biblie, veţi găsi răspunsuri la toate întrebările adevărat în viaţa ta, care nu coincid cu învăţăturile şi tradiţiile Bisericii Catolice.

În Biblie am citit în multe locuri, ceea ce se întâmplă la om după moartea sa. Pot să vă asigur că moartea nu este nimic. Om care moare, el nu ştie nimic, nimic să-i deranjeze pe el sau rănit. Merge în Rai sau în iad, doarme pana la a doua venire a Domnului nostru Isus Hristos.

Geneza 2.7 - apoi Domnul Dumnezeu a făcut praf om din pământ şi ia suflat în nări suflare de viaţă. Deci, omul a devenit un suflet viu.

In acest verset nu scrie că trebuie să minte. Acolo este scris că, atunci când Dumnezeu a suflat în corpul uman suflare de viaţă, omul a devenit o creatură vie ".

1 Corinteni 15.45 - Deci, este scris: primul om Adam a devenit un suflet viu; ultimul Adam, un duh dătător de viaţă.

Omul este o combinaţie a corpului şi "suflare de viaţă", ceea ce constituie un suflet viu ". Dacă această combinaţie de fragmente, revine organismului în ţara din care a fost luată, suflare de viaţă (spirit) se întoarce la Dumnezeu, care ia dat un "suflet" - un om - nu mai există. Survenit decesul.

Uită-te la aceste versete din Biblie care spun moartea nu este nimic.

Eclesiastul 12.7 - Înainte de a reveni în ţara de praf, atunci când este utilizat, şi se întoarce duhul la Dumnezeu care a dat-o.

Eclesiastul 9.5 - vii ştiu că vor muri, dar cei morţi nu ştiu nimic şi de aşteptare pentru nici o recompensa mai mult, memoria este uitată.

Iov 7.9 - ca norii trec si pierde persoana care intră în mormânt, nu mai mult.

Iov 16.22 - Anii ritmul mi se apropie de sfârşit, se întâmplă într-o călătorie din care am venit înapoi.

Psalmul 104.29 - Când vă ascundeţi faţa dumneavoastră, acestea sunt îngroziţi; atunci când iei suflarea: ele mor şi a reveni la praf.

Psalmul 115.17 Nu este mort, care lauda pe Domnul, cei care merg până la tăcere;

Evrei 9.27 - Oamenii sunt hotărâţi să moară o singură dată, şi apoi în aşteptarea procesului.

Una dintre cele mai mari iluzii religioase în această lume este, doctrina nemuririi sufletului. Acest lucru permite să încurajeze spiritism, provocând fantome, comunicarea cu persoana decedată. Biblia nu scrie oriunde pe nemurirea sufletului. După moartea nu este nici viata, nici fizic, nici mental. Mort adormit şi nu ştie nimic.


Legate de articole din categoria - Ce este moartea?

Video - căutarea adevărului - veşti bune despre iad

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Ce este moartea şi ce este după moarte? Ce este iadul, unde naiba este? Iadul este real, sau este doar ficţiune? Este într-adevăr un Dumnezeu iubitor permit astfel de un popor ...
Adăugat: 01.11.2010
Vizualizari: 142323x

Moartea, este ceva după moarte?

72_co_je_po_smrti.jpg Ce este moartea?În primul rând împărţit oamenii în două părţi - trup şi suflet al filosofului Platon. El a declarat că trupul este muritor şi sufletul nemuritor. Care au adoptat ideea ...
Adăugat: 12.08.2010
Vizualizari: 125235x

Un criminal pe cruce - este deja în cer, sau atunci când a doua venire?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Luca 23, 42-43 - Atunci Isus a zis: "Tine-ma minte atunci când vă veni în Împărăţia Ta." Isus ia răspuns: "Adevărat vă spun, astăzi vei fi cu Mine în rai."Ca dovadă ...
Adăugat: 02.11.2010
Vizualizari: 104325x

doctrina falsă nemurirea sufletului

58_duch.jpg Este adevarat sufletul nemuritor, sau este o iluzie? Ce ne spune acest lucru în minte Biblie?Multe biserici au luat doctrina pagana de moarte. Ei cred că, după moarte este doar o ...
Adăugat: 30.07.2010
Vizualizari: 129623x

Isus cu Moise şi Ilie pe Muntele Schimbării la Faţă

407_jezis_hora_promeneni.jpg Matei 17,1-8 - După şase zile, Isus a luat să-l Petru, Iacov şi Ioan, fratele lui, le-a condus singur într-un munte înalt şi a fost schimbat la faţă înaintea lor. strălucit ...
Adăugat: 05.04.2011
Vizualizari: 252741x

Ro.AmazingHope.net - Ce se întâmplă la om după moarte