Ro.AmazingHope.net (Pe pagina de start) Ro.AmazingHope.net

Exodul - Marea Roşie de trecere

Arheologie biblică

125_nuweiba-pillar_exodus.jpg

Exodul - Marea Roşie de trecere

Adăugat: 16.09.2010
Vizualizari: 402721x
Subiecte: Arheologie biblică
PrintTisk
97_wheel1.jpg98_saudi_chariot_wheel.jpg99_pdvd_040-300x225.jpg100_pillar.jpg101_wpeb6.jpg102_beach.jpg113_exnuweibabridge.jpg114_exodus_kolo.jpg115_exodus_wheel.jpg116_femur.jpg123_model_more_exodus.jpg118_haas1.jpg119_hora-sinaj-mapa1.jpg120_chariot_wheel_covered_with_coral.jpg121_chariotw2.jpg122_mapa_exodu.jpg124_naprava_kola_exodus.jpg125_nuweiba-pillar_exodus.jpg126_prechod_rudeho_more_kola.jpg127_redsea6.jpg128_sinai-map.jpg129_wheel_exodus_2.jpg130_wheels.jpg

Exodul - biblici de trecere a Mării Roşii poporului lui Israel.

În Biblie cartea Exodul, găsim una din poveştile cele mai convingătoare. Această poveste spune din rătăcirile lui Israel din Egipt în Ţara Promisă. Pe această lungă călătorie cu Dumnezeu israeliţilor sa transferat puterea în Marea Roşie.

După ani lungi, acest fapt biblic cartografiat Golful Suez, în cazul în care scafandri cautat in zadar de mai mulţi ani, rămâne o armată uriaşă a lui Faraon.

Biblia spune că, atunci când israelienii călătorit la Marea Roşie au fost deja scos din Egipt. În cazul în care a traversat Golful Suez, este încă descoperit în Egipt, în Marea Roşie de trecere. Dacă spuneţi că au fost deja scos din Egipt într-un mod care ar putea deveni o Golful Aqaba.

Studiul atent al înregistrărilor biblice si istorice ale exodului te va duce în Golful vasta plaja Nuweiba Akabského.

În Golful Aqaba este doar un singur loc, care este atât de mare încât s-ar putea asambla două-trei milioane de oameni. Acest loc este menţionat deja Nuweiba plaja. Aceasta plaja este atât de mare încât să fie uşor vizibil pe imaginile satelitare.

Aceasta plaja se intinde de-a lungul rambleu ridicat, sau barieră submarine, ceea ce duce la malul opus în Arabia Saudită. Acest baraj este de unul sau doi kilometri lăţime. Pe ambele părţi ale barajului subacvatice, mare scade brusc la o adâncime de o mila. Acest dig submarin pante doar şase grade. Acest loc este locul perfect unde mare ar putea fi confortabil depăşită de poporul lui Israel.

În 1978, el a dat Ron Wyatt, şi fiii lui pe coasta Sinai. Ron, după studiul atent al Bibliei şi texte istorice crezut că este în cazul în care Israelul a traversat Marea Roşie, în timp ce fug din Egipt.

Pe plaja de la Nuweiba, Ron găsit o coloană stil feniciene de nisip, ca piloni, care se află în Israel. Coloana a fost re-construit in apropierea soselei si este pe ecran acolo până astăzi. În 1984, Ron găsit aceeaşi coloană de pe malul opus în Arabia Saudită. Găsit inscripţionat pe ea, care au fost încă citit. Miţraim, moarte, Hedom, Domnul, lui Faraon, Solomon. Ron în conformitate cu aceste fapte, a considerat că aceşti piloni de regele Solomon a ridicat o serie de miraculos de trecere a Mării Roşii copiilor lui Israel.

Când Ron au aratat ca aceasta pilon al Autorităţile din Arabia Saudită, a fost imediat scos şi locul său a fost plasat de pavilion. Arabia Saudită este o lume foarte închisă a ţării. Toate constatările legate de Arheologie biblica de Ron Wyatt dezvaluit lumii în Arabia Saudită, sunt strict secrete.

Scufundări au fost făcute pe fundul mării, unde se presupunea că trecerea Mării Roşii copiilor lui Israel. Pe fundul mării cu nisip a fost gasit coralii multe forme ciudate, care amintesc de roţi. explorare detaliată a acestor corali au arătat că vagonul o roată flatbed. Este, de asemenea găsit cantităţi mari de oase umane şi cal.

Pe coasta opusă din Arabia Saudită plaja Nuweiba găsit resturile prea mult.

Cea mai mare descoperire spectaculoasă pe fundul mării, care Ron, au fost descoperite trei din patru roţi cu aur vorbit. Trebuie să fie o rundă în care a fost celebrităţi masina. Jante placat cu aur pentru vagoane erau preoti sau Faraon. Care a deţinut aceste roti pe masina ta ştii deja, dar putem include, de asemenea Runda lui Faraon Ramasese II. Coralii nu se poate dezvolta pe aur, prin urmare, a rămas o formă rotundă, cu o suprafaţă de aur se menţine. Lemn în interiorul strat de aur a fost putred, astfel încât roţile sunt prea fragile pentru a trage. Ron a decis să păstreze roţile pe fundul mării.

Site-ul de armata lui Faraon a descris ruine după Ron Wyatt, a vizitat mai multe scafandri din multe ţări, care au confirmat aceste constatări. În 2000, dr. Lennart Möller Carolingian Universitatea din Stockholm, a făcut o mulţime de scufundări în acest domeniu şi confirmă aceste constatări Ronov. Eliberat pe acest video şi carte. Participă în prezent la filmul viitoare "Conspiracy Exodul.

Toate aceste fapte confirmă faptul că pe fundul mării, în Golful Aqaba este situat într-adevăr rămâne de mare armată lui Faraon.

Israelienii au mers după depăşirea Marea Roşie la Muntele Sinai, unde Moise a primit cele Zece Porunci de poruncile lui Dumnezeu. Confirmaţi locaţia exod, acum este clar că muntele Sinai nu este situat pe Peninsula Sinai. Trebuie să fie localizat în Arabia Saudită, unde a fost într-adevăr dreptul Muntele Sinai a fost găsit. Aceasta descoperire şi multe altele vă va ajuta în articolul următor.

pregăteşte în prezent un film complet, Conspiracy Exodul, care va fi în curând în cinematografe. Lumea va fi revelat prin metode ştiinţifice, multe fapte şi dovezi că Exodul - Israel traversează Marea Roşie sa întâmplat cu adevărat cum este scris în Biblie. Cei care o îndoială că Biblia este cuvântul inspirat de Creatorul nostru, sunt invitaţi să folosească aceste descoperiri arheologice pentru a convinge despre greşelile lui.


Legate de articole din categoria - Arheologie biblică

Arca lui Noe a fost găsit, confirmând guvernul turc

1_archa_noemova.jpg Guvernul turc a efectuat cercetări cu arheologi de la site-ul de Arca lui Noe in muntii Ararat. De cercetare a confirmat vechea Ron Wyatt şi colegii săi. Fondată în acest loc ...
Adăugat: 22.07.2010
Vizualizari: 472305x

vizitatori turistice "centru - Arca lui Noe

28_tourist_visitors_center.jpg Guvernul turc a efectuat cercetări ample cu arheologi. Arheologii au explorat toate faptele lor de către Ron Wyatt şi colegii săi. După examinarea site-ului şi a găsit toate artefacte, guvernul turc ...
Adăugat: 22.07.2010
Vizualizari: 161095x

altarul de sacrificiu al familiei lui Noe

23_noah.jpg În apropierea satului a fost găsit altarul Erzap al familiei lui Noe. Altarul a fost construit de familia lui Noe, după potop, care a fost sacrificat la Dumnezeu.Geneza 08:20 - atunci ...
Adăugat: 22.07.2010
Vizualizari: 207685x

Exodul - Ca artefacte ar putea supravieţui de 3500 ani?

112_exodus_kolo.jpg Cum este posibil ca artefacte ar putea să păstreze mare de 3500 ani pana acum?Ce este un corali şi în cazul în care acesta se produce?Coral este un semn pentru unele ...
Adăugat: 27.09.2010
Vizualizari: 175365x

Sodoma şi Gomora - un unic straturi de cenuşă şi de sulf

220_brimstone01.jpg Mulţi încearcă să susţin, de a respinge, conteste aceste constatări minunate biblice. Aceasta susţine că, în natură, în multe locuri de sulf este pură. Da, sunt de acord în natura din ...
Adăugat: 05.11.2010
Vizualizari: 369117x

Ro.AmazingHope.net - Exodul - Marea Roşie de trecere