Ro.AmazingHope.net (Pe pagina de start) Ro.AmazingHope.net

Profeţiei biblice - Cine este Anticristul? - Capitolul Daniel 7

Profeţii din Biblie şi de azi

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg

Profeţiei biblice - Cine este Anticristul? - Capitolul Daniel 7

Adăugat: 26.12.2010
Vizualizari: 269518x
Subiecte: Profeţii din Biblie şi de azi
PrintTisk

În al doilea capitol al lui Dumnezeu revelat Daniel vedere de bază profetic. Utilizează imaginea unor personalităţi din metal şi piatră, care la sfârşitul zdrobi.

Capul de aur reprezentat Imperiul Babilonian, pieptul lui a fost o imagine de argint Medo-Pers imperiu, simbolizat de imperiu cupru burta Elene şi picioarele de fier sunt o reflectare apt a Imperiului Roman. Picioare ieşită din lut şi fier, vorbeşte despre secole lungi de războaie şi încercări de unificare în Europa şi Asia Mică. Fall este o piatră mare vine în gloria lui Isus Hristos. Istorie a lumii Biblia Prophecy - - - Daniel 2. Mai multe în articolul

Şaptelea capitol din profeţia lui Daniel descrie tărâmul aceeaşi cu alte simboluri. Daniel în timpul său nu ştiau nimic despre naţiunea lui Israel o dată sta din nou împotriva lui Dumnezeu şi răstigniţi-Mesia, nu au ştiut de asteptare despre biserica Noului Testament, despre plecarea ei ulterioare de la Dumnezeu, de la cuvintele sale, şi declinul bisericii medievale care persecutat credincioşi lui.

Dumnezeu, această dezvoltare trist al Bisericii şi profeţiile prezis în Daniel capitolul 7 şi 8 nu sunt ori doar Vechiul Testament, ca unii interpreţi, pentru că avem declaraţii clare despre această profeţie se extinde până la sfârşitul anului. Această profeţie vorbeşte despre un timp de instanţă lui Dumnezeu şi atinge ceea ce este în perioada finală să aibă loc pe pământ şi în cer (Daniel 7,9 - 10.13 - 14.26 - 27).

Daniel 7,2-8 - Sunt în noaptea Daniel a avut această viziune: "Iată, am văzut cât de mare furtună mare patru vânturi ale cerului. Deodată a apărut din mare patru fiare uriaşe, fiecare diferite. Prima semăna cu un leu, dar a avut aripi de vultur. Apoi am văzut că era intreruperea aripa, a fost ridicat de la sol, aşa stând pe picioarele mele ca un om, şi a primit o inimă umană. Şi iată, a apărut brusc doua fiară ca un urs. Pe de o parte, erectie, care deţine trei coaste în dinţi şi sa spus: "Scoală-te, mănâncă o mulţime de organisme!"

M-am uitat mai mult şi iată, a apărut o altă fiară, ca Leopard, dar pe spinarea păsărilor avea patru aripi. Ea a avut patru capete, şi i sa dat putere. Apoi, a mers pe viziunea de noapte, şi iată, am văzut fiara a patra. A fost înfricoşător şi groaznic şi a avut puterea teribil. Cu dinţi mari de fer, devora şi zdrobirea restul benzii de rulare în jos picioare. Diferit de toate fiarele care l-au precedat, şi avea zece coarne. Când am privit coarne, iată, au început să crească printre altele, un mic colt de trei din cele dintîi coarne au fost infirmat, pentru a face loc pentru el. Pe colţ am văzut un om cum ar fi ochii şi gura, care a dus discurs mândru.

Una este interpretarea profeţiei biblice importante - pentru a le nu putem în nici un fel pentru a încărca opinia lor sau prejudecatile lor. Noi nu trebuie să "sugă degetul, ceea ce face fiecare simboluri profetice. Trebuie să facem ca mulţi prooroci mincinoşi care interpreteze Scripturile, aşa cum le convine Noi trebuie să permită să se interpreteze Biblia.. Care este atunci cheia descifrarea profeţie ciudat de imagini găsite în acest capitol şi care apar în alte cărţi ale Bibliei?

Wind = război, revolta (ca Ieremia 25.32; 49,35-37)

Mare (apă) = naţiune, rasă (Apocalipsa lui Ioan 17.15)

Beast (fiara) = King sau Britanie (Daniel 7,17)

Corner = rege, domnitorul (Daniel 7.24, 8.21, 17.12 Apocalipsa lui Ioan)

Glosarul următor este acum imagine mai clară - Daniel a văzut că luptele între naţiuni invocat patru regat mare.

Şaptelea capitol din profeţia lui Daniel descrie taramul identice cu cele descrise în sculpturi în 2. capitol şi compară Imperiul Babilonian la leu, Medo-Pers să suporte, pantera imperiului grec şi Imperiul Roman descrie ca fiind "creatură oribil, teribil şi extrem de puternic."

Istoria arată în mod clar că, după Grecia urmat singura putere alte global - Imperiul Roman (În profeţia din capitolul 2 corespunde la coapse de fier - chiar şi în imaginea a patra a animalelor, de fier apare). Am prezis natura acestui regat este veridică. Nu este de mirare sa spus că ori de câte ori el a pasit soldat roman, la şapte ani să crească iarba. Aveţi posibilitatea să studieze istoria şi pentru a găsi că această putere va de fapt terenul său vast cucerit prin forţă, care a distrus tot ceea ce stătea în felul ei.

După această scurtă descriere a forţelor politice, Daniel începe să abordeze unele mai multă putere, care începe de multe secole pentru a interveni în domeniul religios, în viaţa Bisericii. 7.kapitole Daniel descrie apariţia treptată a competenţelor de acţiune şi speciale, care a purtat război împotriva sfinţilor şi a lui Dumnezeu. Este numit cornul cel mic. (Daniel 7,8,21)

Daniel 7, 19 - 27 - Atunci am vrut să ştiu ce se înţelege prin a patra fiară, care au variat de la toate celelalte: A fost groaznic şi înfricoşătoare, cu dinţi de fier şi gheare de bronz şi zdrobirea şi devorarea restul benzii de rulare în jos picioare. De asemenea, am vrut să ştiu ce se înţelege prin cele zece coarne pe cap şi de ce a crescut urmatorul colt, si trei abandonat pentru a face loc pentru el, şi de ce corn avea ochi şi gură, ceea ce a dus vorbire mândri, şi de ce el arăta mai puternic decât altele. M-am uitat departe şi apoi am văzut că cornul războiul împotriva sfinţilor şi a le învinge. Apoi a venit de lungă durată, dar a decis în favoarea unui sfânt Supreme. Apoi, a venit timpul pentru sfinţii au luat împărăţia.

El este în picioare acolo, aşa că am spus: "Fiara a patra este un al patrulea regat pe pământ, care este diferit de toate celelalte: Acesta a cuprins tot pământul, calca in picioare si-l strivi. Cele zece coarne sunt zece împăraţi, cari se vor ridica de la acest regat. După ei vor apărea un alt rege, diferite de cele anterioare, şi au doborî trei împăraţi. Va discurs împotriva Celui Prea Înalt, sfinţii vor fi greşit şi să încerce să schimbe vremile şi normele. Sfinţii vor fi daţi în mâinile lui pentru o vreme, vremi şi o jumătate de timp. Dar atunci instanţa va sta jos şi benzi-l de puterea de a fi distrus pentru totdeauna şi distruse. Regatul, puterea şi slava regate sub cerul va fi predat la popor sfânt al Celui Prea Înalt. Împărăţia Lui va dura pentru totdeauna, şi toţi conducătorii se vor închina şi ascultă. "

Din aceste versete puteţi alege personaje care caracterizează în mod clar puterea, ascunde sub numele de "mic colt". Cartea şaptelea capitol din Daniel ne spune că acest "corn mic":

1 a apărut în urma patra fiară (v. 23-24).

Doilea A crescut printre primele zece coarne (versul 8).

3 respins cele trei coarne (regi) (versul 8, 24).

4 Părea mai mare decât celelalte colţuri (v. 20).

5 diferit de toate celelalte (v. 24).

Sasea Are ochiul uman (versul 8).

Saptea Acesta va hulesc pe Dumnezeu, vorbesc cu îndrăzneală (v. 8, 20, 25).

8 războiul purtat împotriva sfinţilor şi ia biruit (v. 21, 25).

9 Acesta va încerca să schimbe vremurile şi legea (v. 25).

10 sfinţii vor fi daţi în mâinile lui pentru o vreme, vremuri şi jumătate de timp (v. 25).

11 Acesta va regulă până la apariţia Ancient (v. 22).

12 guvernarea lui a retras va fi distrus (v. 26).

Amintiţi-vă că pentru a fi o interpretare de încredere, toate caracterele trebuie să se potrivească.

Identificarea acestei puteri poate ajuta informaţiile conţinute în capitolul 8 Daniel şi Apocalipsa. Întrebarea este evident - este posibil, pe baza acestor caracteristici fiabil discerne ce fel de putere este? Cine este "cornul cel mic"? Cine este Anticristul?

Există o singură putere, care îndeplineşte toate caracteristicile profetiei. Este sistemului papal. compara Doar profeţiei biblice cu istorie şi de a înţelege de ce Biserica Romano-a interzis timp de secole citirea Bibliei şi persecutat şi ucis pe cei care trăiesc adevărul.

Grosimea cornului mic nu identifică catolici individuale, dar sistemul papal. Multe persoane care aderă la Biserica lui Isus Hristos, cu siguranţă, dragostea cu toată inima mea. Dumnezeu iubeşte cu adevărat oameni seductie Apostolic Romano-Catolică Biserica sistem. Prin urmare, dat cuvântul său, astfel încât să putem învăţa să recunoască şi avertismentul lui Dumnezeu, auzi vocea lui Isus şi-l urmeze.

1 a apărut în urma patra fiară (v. 23-24). Roma prăbuşit în zece naţiuni separate. Printre ei, apoi a crescut un mic colt. Profeţiei din Daniel 2 şi 8 poate indica faptul că puterea romană va acţiona cumva până la sfârşitul istoriei lumii. Fapt istoric este că singura putere care a apărut şi a uzurpat puterea de la Roma, la scurt timp după căderea Imperiului Roman a fost un sistem papal.

Citat: "Este un act special al Providenţei Divine în căderea Imperiului Roman şi împărţirea acestuia într-un singur regat, Pontiful Roman, care a făcut Hristos cap şi la inima Bisericii sale, dobândit puterea seculară." (Papa Pius al IX, catolică apostolică Cum Ecclesia Letter., Martie 1860)

Doilea A crescut printre primele zece coarne (versul 8). A crescut de la 10 naţiuni din Europa de Vest, Imperiul Roman, care a fost divizat. Ei au fost saşii (Anglia), Frank (Franţa), Alamanni (Germania), vizigoţii (Spania), Suebovs (Portugalia), Lombardi (Italia), Burgunds (Elveţia), Herulii (distruse), vandalii (distruse) şi ostrogoţi (netezire).

3 respins cele trei coarne (regi) (v. 8, 24). Guvernul papală începe să se prăbuşească din Imperiul Roman în 533, când împăratul Iustinian recunoscute oficial de către papa capul tuturor bisericilor creştine. Împărăţia, care nu a recunoscut autoritatea papei au fost distruse fără milă. Herulii au fost zdrobite în 493, vandalii şi ostrogoţi în 534 în 538th

4 Părea mai mare decât celelalte colţuri (v. 20). Tuturor regilor de subiectul său, şi au fost încoronat şi despicare pe baza decretelor papale. Influenţat de funcţionare a întregii Europe şi mai târziu în întreaga lume. El a domnit peste regii care au facut conturi său, şi a popoarelor lor.

5 diferit de toate celelalte (v. 24). Diferenţa constă în faptul că, prin natura stat politice şi religioase. Vaticanul este singurul stat care este atât de biserici.

Sasea Are ochiul uman (v. 8). Unul dintre titlurile de latină Papei "Episcopus Episcoporium", care înseamnă ceva de genul "supraveghetor supraveghetor" sau "supraveghetori supraveghetor. Versetul de mai sus este interpretat în legătură cu mărturisirea Prin mărturisire a fost pentru că Biserica Catolică a fost întotdeauna o perspectivă. În viaţa oamenilor (şi nu numai oamenii obişnuiţi, dar, de asemenea, conducatorii cele mai puternice). În plus, această imagine sugerează o legătură cu oameni de putere. Ştim că puterea papală este concentrată într-un singur om.

Saptea Acesta va hulesc pe Dumnezeu, vorbesc cu îndrăzneală (v. 8, 20, 25). Definiţia biblică a blasfemie ne va ajuta să înţelegem ce este o blasfemie

Ioan 10.33 - Evreii i-au răspuns: ". Noi nu vă piatră pentru o faptă bună, ci pentru o hulă: esti un barbat si spun ca esti Dumnezeu"

Marcu 2.7 - "Ceea ce spune acest om profan Cine poate să ierte păcatele, dar Dumnezeu!??"

Matei 23.9 - şi nu pun pe nimeni pe pământ `tatălui nume: pentru unul este Tatăl vostru care este în ceruri.

Ce spune ea despre Papa?

"Papa are o demnitate astfel de mare şi atât de exaltat că nu este doar un om ... ... este ca un Dumnezeu pe pământ, singurul suveran de credincioşi în Cristos, liderul de la Kings, plinătatea puterii." (Lucius Ferraris, Bibliotheca Prompt, 1793, vol. VI, Papa II, p. 25-29)

"Am avocat pe acest pământ în loc de Dumnezeu cel Atotputernic." (Litere mari enciclica Papei Leon al XII-lea, iunie 1894)

"Papa nu este doar un reprezentant al lui Isus Hristos, el este Isus Cristos însuşi, ascuns sub pelerina a corpului." (National Catholic, iulie 1895)

"Papa are o demnitate astfel de mare şi atât de exaltat că nu este doar un om, ci ca Dumnezeu, reprezentant al lui Dumnezeu ... Este, de asemenea, un monarh divin şi împărat suprem, rege al regilor ... Dacă ar fi posibil, şi îngerii ar putea să greşească în credinţa lor, sau s-ar putea gândi contrar părerii, s-ar putea fi judecaţi şi excomunicat de Papa "(Extrase din Ferrari Biserica Dicţionar, articol pe Papa).

Ea susţine chiar "Regele Cerului". Aceasta putere acest lucru este în mod evident asociat cu o entitate numita Satan, care şi-a exprimat dorinţa de a fi egal cu Isaia 14,12-15 Supreme.

8 războiul purtat împotriva sfinţilor şi ia biruit (v. 21, 25). Istoria dovedeşte că 100-150 milioane de oameni au fost sub religioase - sistemul politic, torturat şi trimis la moarte. Protestanţii au fost ucişi, deoarece au crezut cuvintele Bibliei şi a vrut să trăiască în conformitate cu învăţăturile lui Isus ".

9 Acesta va încerca să schimbe vremurile şi legea (v. 25). Legea lui Dumnezeu a fost schimbat de fapt. A doua poruncă interzice închină la idoli, statui si tablouri au fost ridicate, şi de a păstra numărul 10, ultimele împărţită în două porunci.

Porunca a patra privind Sabatul ca o zi de odihnă a fost schimbat prin decret, în 321, în închinare duminica, ca zeul soarelui.

Matei 5.18 - Adevărat vă spun că, până trece cerul şi pământul, nu departe cea mai mică scrisoare, nu o frântură de literă de lege, înainte de a veni toate adevărat.

"În jurul anului 1400 a cerut, Petrus de Ancharano Papa poate modifica legea divină, deoarece puterea lui este divină, nu umană Nici o ţară nu se presupune că este în loc,. Şi Dumnezeu are putere deplină de a decide cu privire la oi lor"

Citat: "Papa are puterea de a schimba ori, pentru a distruge legea şi să decidă cu privire la toate problemele, chiar si cei care sunt ai lui Hristos Papa are autoritatea şi este adesea folosit, modifica poruncile lui Hristos." (Biserica Ferrari dicţionar)

Citat: "Desigur, Biserica Catolică recunoaşte că schimbarea (restul sâmbătă pe duminică) a fost actul de ei ... ... si acest act este un semn al autorităţii sale ecleziastice în probleme religioase." (Cancelarul Thomas HF, de Cardinal Gibbons)

Citat: ". Duminica este un semn de autoritate ... ... biserica noastră este Biblia, şi această mişcare menţinerea sâmbătă (duminică) este o dovadă de acest fapt" (Record Catolice din Londra, Ontario, septembrie 1923)

10 sfinţii vor fi daţi în mâinile lui pentru o vreme, vremuri şi jumătate de timp (v. 25). Despre aceeaşi perioadă discutat în legătură cu persecuţia cartea sfântă a Apocalipsei. Acelaşi termen lung "de timp, de ori şi o jumătate de timp" apare în Apocalipsa 12.14. aceeaşi perioadă de timp şi acelaşi eveniment sunt discutate în altă parte în această carte, dar timpul este exprimat în alte cuvinte. Apocalipsa 12.6, de data aceasta etichetate ca "o zi mie două sute şaizeci" în Apocalipsa 13.5 termenul de "patruzeci şi două luni". luni biblică are 30 de zile, anul biblice de 360 de zile. Acestea sunt aceleaşi: 3,5 timp (ani) = 42 luni = 1260 de zile.

Când vorbeşte profeţia în simboluri, apoi o zi profetică reprezintă una dintre cele reale. De exemplu, în Ezechiel 4.6 Dumnezeu spune: "... v-am salva pentru o zi în fiecare an ..."

Folosind acest principiu, prin urmare, "trei şi un timp de jumătate" din Daniel 7 tradus ca 1260 de ani.

Papală la Roma a decis Europa de 1260 de ani în perioada 538-1798.

Dintre acestea 1260 de ani, care începe în jurul anului. 538 - furnizarea a Bisericii ca o putere instituţională şi sfârşitul anului. 1798 imediat după anii 1260. 10 martie 1798 Napoleon a trimis lui General Louis Alexandre Berthier cu armata sa la Roma.

11 Acesta va regulă până la apariţia Ancient (v. 22). Sistemul papal, dar a devenit distrus. Aproximativ 59 de ani mai târziu a existat o turnura incredibil cand 11 februarie 1929 liderul italian Mussolini a semnat un concordat cu Cardinalul Gaspari, care a restaurat biserica a bunurilor bisericeşti. Din nou a revenit papalitatea a poziţiei sale internaţionale, ca o putere politică la nivel mondial. Totul indică faptul că puterea de boom-ul global, determinând punctul culminant al istoriei umane.

Martin Luther studia cartea profetică a lui Daniel şi Apocalipsa şi scrisorile lui Pavel catre Tesaloniceni anticristul dezvăluit. Spalatin scrie prietenului său:

"Sunt cu siguranta mult mai încrezător şi nu se poate îndoi că papa este anticristul real ... aşa ... pentru că totul exact asa cum viaţa lui, faptele, cuvintele şi poruncile."

Luther nu a fost singurul lider al Reformei, care a dezvăluit identitatea lui Antihrist. Toată mulţimea de reformatori dezvăluie adevărata natură a papalităţii. Acestea au inclus ca Thomas Cranmer, John Wycliffe, John Huss, Jerome, John Knox şi multe altele. Acesta este motivul real pentru care Biserica Romano-Catolică împotriva reformatorii exploataţie cuvânt atât de greu pentru a lupta împotriva lui Dumnezeu ...

Desigur, romano - Biserica Catolică ştie interpretarea adevărată a profeţiei. Prin urmare, profeţia este încercarea de a ascunde şi denatura argumentul că Antihristul este Antiochus IV Epifanem. Aceasta nu îndeplineşte personajele din Prophecy şi a fost mult timp mort.

12 guvernarea lui a retras va fi distrus (v. 26).

Tesaloniceni 2,3-12 - Nu lăsaţi pe nimeni să înşele în nici un fel. Până în ziua aceea va veni, nu trebuie să fie întoarse de la Dumnezeu. Ei trebuie să descopere respinsi cei răi şi, care se opune şi înalţă mai presus de toate că ceea ce spune şi ceea ce Dumnezeu este închinat. Settle chiar în templul lui Dumnezeu şi va emite un Dumnezeu! Nu vă amintiţi cum v-am spus când încă eram cu tine? Ştii ce-l împiedică încă - poate, în fapt, să apară până în acel moment.

Daniel 7.26-27 - Dar atunci instanţa va sta jos şi-l benzi de puterea de a fi distrus pentru totdeauna şi distruse. Regatul, puterea şi slava regate sub cerul va fi predat la popor sfânt al Celui Prea Înalt. Împărăţia Lui va dura pentru totdeauna, şi toţi conducătorii se vor închina şi ascultă. "


Legate de articole din categoria - Profeţii din Biblie şi de azi

New Age - Maitrea Mesia în profeţiile

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Mişcarea New Age în ultimii ani, în creştere treptat şi pe nesimţite, şi devine în toate domeniile vieţii noastre. Mişcarea secret, dar în curând a crescut din 1984, când a fost ...
Adăugat: 30.11.2010
Vizualizari: 115593x

Adventismu Stabilirea, EG White - Daniel Prophecy 8, 9, capitolul

299_egw-vision-with-bible2.jpg De la Adam şi Eva zile a părăsit poarta, plângând, Grădina Edenului, Dumnezeu se aşteaptă ca poporul Domnului, care încalcă puterea lui Lucifer şi a restabili paradisul terestru este pierdut şi ...
Adăugat: 25.12.2010
Vizualizari: 112286x

Profeţia că Isus este Mesia prezis

191_jezis.jpg cărţi individuale ale Vechiului Testament au fost scrise în anii 1400-425 î.Hr. şi a găsit în ele despre 60-270 profeţii mari şi mici mesia cu privire la naşterea, viaţa şi moartea ...
Adăugat: 24.10.2010
Vizualizari: 180739x

Evreii mesianici

164_izrael_vlajka.jpg Evreii mesianici - îndeplinirea profeţieÎn plus faţă de numeroase confesiuni creştine există în Israel şi mişcarea de aşa-numitele "evreii mesianici". Acesti oameni vin de obicei din familii de evrei, dar cred ...
Adăugat: 06.10.2010
Vizualizari: 165782x

Dezastru vine atunci când Dumnezeu va agita la sol!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Biblia avertizează că în mod clar unul dintre semnele ultimul înainte de venirea lui Isus Hristos este că Dumnezeu este tremura ţara noastră. În prezent, cel mai mult la a doua ...
Actualizat: 18.02.2013
Adăugat: 02.04.2011
Vizualizari: 225122x

Ro.AmazingHope.net - Profeţiei biblice - Cine este Anticristul? - Capitolul Daniel 7